Aktiviteter

Heldagsmeditasjon som gir mulighet til mer fordypning i meditasjonen. Vi mediterer som vanlig i perioder på 25 minutter, med pauser, felles lunsj midt på dagen, litt arbeid og yoga. For påmelding eller eventuelle spørsmål, send oss e-post til zenfredrikstad@gmail.com. Vinteren/våren 2018 har vi to separate dager med heldagsmeditasjon, 4. februar og 15. april. Begge er fra kl. 8.45 til kl. 16.30. Påmeldingsfrister er onsdag før aktuell arrangementsdato. For deltakelse forutsettes gjennomgått grunnkurs i Zenmeditasjon eller annen meditasjonserfaring. Arrangementet er gratis. ...

Heldagsmeditasjon

februar 4, 2018, 8:45am - april 15, 2018, 4:30pm

Heldagsmeditasjon som gir mulighet til mer fordypning i meditasjonen. Vi mediterer som vanlig i perioder på 25 minutter, med pauser, felles lunsj midt på dagen, litt arbeid og yoga. For påmelding eller eventuelle spørsmål, send oss e-post til zenfredrikstad@gmail.com. Vinteren/våren 2018 har vi to separate dager med heldagsmeditasjon, 4. februar og 15. april. Begge er fra kl. 8.45 til kl. 16.30. Påmeldingsfrister er onsdag før aktuell arrangementsdato. For deltakelse forutsettes gjennomgått grunnkurs i Zenmeditasjon eller annen meditasjonserfaring. Arrangementet er gratis.

View on Facebook

Det blir grunnkurs i Zenmeditasjon torsdag 11. januar kl. 18.00, Kirkegata 31, Gamlebyen Fredrikstad , 2.etasje, med inngang fra bakgården. (Binggården samme hus som Turistkontoret.)
Pris kr. 400,- varighet ca. 2 timer. Påmelding til vår e-postadresse zenfredrikstad@gmail.com innen 10. januar. Har du noen spørsmål, skriv til oss til samme e-postadresse.
...

View on Facebook

Godt nytt år! Vi er i gang med vinter-/vårsemesteret 2018 med meditasjoner på onsdager kl. 18. Utover dette har vi følgende plan:

Allmøte: 28. februar
Søndagsmeditasjoner: 4. februar og 15. april
Siste meditasjonsdag før sommeren: 13. juni

Onsdag 16. mai blir det ingen meditasjon. I forhold til søndagsmeditasjonene, meld deg på til vår e-postadresse zenfredrikstad@gmail.com. Påmeldingsfristene er onsdagen før den aktuelle søndagsmeditasjonen.
...

View on Facebook

Onsdag 13. desember hadde vi siste samling i år, og vi starter opp igjen onsdag 3. januar. Da skal vi meditere først, for så å planlegge vårsemesteret. En riktig God Jul og Godt Nytt år! ...

View on Facebook